Светещ индикатор за вратите при затворени врати-ford fiesta 5, 1.4 tdci
- Александър.Атанасов
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2018, 06:31
- Status: Извън линия
Светещ индикатор за вратите при затворени врати-ford fiesta 5, 1.4 tdci
Здравейте,
Преди една седмица ми се появи странен проблем-колата е ford fiesta 1.4 tdci-2006, 68 коня- индикаторът на таблото свети постоянно за отворена врата. Мисля,че е проблем от датчика на шофьорската врата.При сваляне на акумулатора , индикаторът започва да работи нормално,но след време пак започва да свети постоянно. Лампата за отворените врати действа по същия начин. Намирах клипове за датчика на ескорт и фокус,но за тази фиеста не намерих къде е датчика.Всякаква информация или помощ ще ми е от полза.Благодаря!
Преди една седмица ми се появи странен проблем-колата е ford fiesta 1.4 tdci-2006, 68 коня- индикаторът на таблото свети постоянно за отворена врата. Мисля,че е проблем от датчика на шофьорската врата.При сваляне на акумулатора , индикаторът започва да работи нормално,но след време пак започва да свети постоянно. Лампата за отворените врати действа по същия начин. Намирах клипове за датчика на ескорт и фокус,но за тази фиеста не намерих къде е датчика.Всякаква информация или помощ ще ми е от полза.Благодаря!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Светещ индикатор за вратите при затворени врати-ford fiesta 5, 1.4 tdci
В средата на тази част, която е на колоната на вратата, е контактора за контролната лампа за вратите:
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Александър.Атанасов
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2018, 06:31
Re: Светещ индикатор за вратите при затворени врати-ford fiesta 5, 1.4 tdci
Да,същият датчик гледах,но за фокус. При фиестата е само металната част- без черната пластмаса. И си мисля,че датчика е във вратата... Другото което е - изрично сваля тази част- към самата скоба нямаше кабели или жички, а само метала.