Как да оправя (настроя?) аудио/нав системата
-
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2021, 10:33
- Модел на автомобила: Kuga 2011, 2.0L, Duratorq DOHC(150/163PS), 4x4, автоматик
- Status: Извън линия
Как да оправя (настроя?) аудио/нав системата
Здравейте колеги!
Първо да се извиня, ако питането ми се повтаря с някои на които вече е отговорено, но съм нов и след като прерових доста публикации не открих отговор ...
Тези дни си купих Kuga 12.2011, 2.0L Duratorq DOHC(150/163PS)-DW10C,4х4, автоматик. По картинките установих че по всяка вероятност имам система Blaupunkt MSA NavSat (Travelpilot?). При хладилната кутия има и 3.5 мм жак и USB порт.
Установих следното:
1. В менюто на системата не се показват опции за Блутут или за USB порт
2. Телефонът ми се свързва чрез блутута, т.е. откриват се и се пеърват, но след това не се показва никъде, за до може да се използват ...
като натисна бутона звукът на радиото се изключва и толкова ... НИЩО ПОВЕЧЕ!
Предполагам че има проблем със съвместимостта. Като пробвам с друг модел телефон (цялата фамилия сме с Motorola!) ще стане ясно
3. USB порта има ток- телефона се зарежда, но каквато и флашка да включа - никаква реакция. При натискане на AUX бутона на екрана излиза AUX и не мърда, каквото и да се опитвам да сторя.
Предполагам че горните проблеми 2 и 3 имат общо с 1.
Ако някой има опит или мнение, ще се радвам да го чуя
PS. Исках да сложа снимка на системата, но не успях да се ориентирам как да вмъкна изображение
Първо да се извиня, ако питането ми се повтаря с някои на които вече е отговорено, но съм нов и след като прерових доста публикации не открих отговор ...
Тези дни си купих Kuga 12.2011, 2.0L Duratorq DOHC(150/163PS)-DW10C,4х4, автоматик. По картинките установих че по всяка вероятност имам система Blaupunkt MSA NavSat (Travelpilot?). При хладилната кутия има и 3.5 мм жак и USB порт.
Установих следното:
1. В менюто на системата не се показват опции за Блутут или за USB порт
2. Телефонът ми се свързва чрез блутута, т.е. откриват се и се пеърват, но след това не се показва никъде, за до може да се използват ...
като натисна бутона звукът на радиото се изключва и толкова ... НИЩО ПОВЕЧЕ!
Предполагам че има проблем със съвместимостта. Като пробвам с друг модел телефон (цялата фамилия сме с Motorola!) ще стане ясно
3. USB порта има ток- телефона се зарежда, но каквато и флашка да включа - никаква реакция. При натискане на AUX бутона на екрана излиза AUX и не мърда, каквото и да се опитвам да сторя.
Предполагам че горните проблеми 2 и 3 имат общо с 1.
Ако някой има опит или мнение, ще се радвам да го чуя
PS. Исках да сложа снимка на системата, но не успях да се ориентирам как да вмъкна изображение

- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Re: Как да оправя (настроя?) аудио/нав системата
Сигурно е само порт за зареждане, AUX-а вероятно е на 3,5 мм. жак.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
-
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2021, 10:33
- Модел на автомобила: Kuga 2011, 2.0L, Duratorq DOHC(150/163PS), 4x4, автоматик
Благодаря! Утре ще го пробвам и с жак ... Но все пак, не би ли трябвало да разпознава и USB флашка FAT 32?
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
https://www.ford.bg/users-manual
Намираш упътването за твоя модел. В него предполагам ще пише кое какво е и т.н.
Намираш упътването за твоя модел. В него предполагам ще пише кое какво е и т.н.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...