Говорилня
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Тъй като смених челното стъкло на служебния бус, получих визитка с 15% отсъпка за смяна на авто стъкло само и единствено на ул. първа българска армия/кобра/ в София. Ако някой има нужда от такава процедура, и няма каско за покриване на разходите до края на януяри 23г, му подарявам визитката да си свърши работа!
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 26 дек 2016, 23:08
Ако ми се наложи и без пари да ми го сменят не бих отишал там!
Даже ако не ме лъже паметта това място фигурира в черния списък на раздел "Не ходете там".
Даже ако не ме лъже паметта това място фигурира в черния списък на раздел "Не ходете там".
- pepy1
- Модератор
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Честно казано, не знам какви са ти взимане-даванията с тях, но и не ме интересува. Просто се опитвам да спестя на нуждаещ се 15% от няколсостотин лева. Никого не карам на сила а предлагам отстъпка, която е предложена на мен, но аз нямям нужда от нея. Навремето на форда съм сменял по каско в Мутанг на гм-то
-
- потребител
Тия 15% много ми приличат на захранка за шарани и каракуди....
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
Pepy1 за жалост Мустанг ги няма там от няколко години, все пак трябваше да се застроят парцелите:(
Колкото до Кобра имат си плюсове и минуси. Сменял съм стъкло при тях, но в сервиза преди бенковски и бе останах очарован от работата им. В Младост колега остана много доволен от тях, в сервиза на първа българска шефа сменя стъклонинсъщомостана доволен. Темата със стъклата за жалост е много дълга и широла и не е само до това къде ще го смениш ами и какво ще избереш.
Колкото до Кобра имат си плюсове и минуси. Сменял съм стъкло при тях, но в сервиза преди бенковски и бе останах очарован от работата им. В Младост колега остана много доволен от тях, в сервиза на първа българска шефа сменя стъклонинсъщомостана доволен. Темата със стъклата за жалост е много дълга и широла и не е само до това къде ще го смениш ами и какво ще избереш.

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Честита да ви е новата 2023 година, на всички форумни членове ! Бъдете здрави, автомобилите ви - в изправност !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- MAD SMAX
- Потребител
- Регистриран: 10 юни 2019, 17:21
- Модел на автомобила: Ford s max 1,8
Честита нова година на всички.И честит имен ден на Васко,живот ,здраве и много без аварийни километри.
-
- потребител
За много години живи и здрави!
Скоро погледнах талона на моя Фокус МК1-първа регистрация 01.01.1999г.Чукна си 24год. и вече излезе от пубертета.Има малко пубертетни пъпки(ръждичка) останали но нищо фатално.Има и две пломби(тампона) за правене но и това ще стане.Иначе профилактичния преглед показва много добри данни.Кара се редовно и около 12-14хил.км. на година.Ползва се и за работен кон, и само багажника отгоре е изплатил колата няколко пъти.
Няма нужда от нова тема, но ще се радвам и друг така да се похвали с 20 + годишен автомобил с марката Форд.
Поздрави и успешна година!
Скоро погледнах талона на моя Фокус МК1-първа регистрация 01.01.1999г.Чукна си 24год. и вече излезе от пубертета.Има малко пубертетни пъпки(ръждичка) останали но нищо фатално.Има и две пломби(тампона) за правене но и това ще стане.Иначе профилактичния преглед показва много добри данни.Кара се редовно и около 12-14хил.км. на година.Ползва се и за работен кон, и само багажника отгоре е изплатил колата няколко пъти.
Няма нужда от нова тема, но ще се радвам и друг така да се похвали с 20 + годишен автомобил с марката Форд.
Поздрави и успешна година!
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Моят гони двадесетака и догодина ще го стигне, надявам се. С изключение на повечкото ръжда, защото от раждането си е български гражданин, други сериозни проблеми не е показвал.
А дизеларката е на 23, но създаваше повече проблеми докато я вкарам в час.
А дизеларката е на 23, но създаваше повече проблеми докато я вкарам в час.
Знам всички вицове за Форд 

-
- потребител
Добра снимка на победителя в тазгодишното издание на Монте Карло...

- pepy1
- Модератор
- Контакти:
Днес малко след 8 сутринта на кръговото под моста на летището бях зад сив фокус, със стикер на задното стъкло на клуба! Кой си ти? Номера няма да да споменавам, не смятам че е редно. Иначе пое посока към новата сграда на нова ТВ.
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Изобщо не си мръднал, за разлика от пейзажа. 

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Няма кой да ми предостави един такъв трайк............
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Бе аз започнах, ма такава дума ТРАЙК, тогава не съществуваше в България.