Колата на PUTER
- PUTER
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2005, 23:11
- Модел на автомобила: Американското Мондео (powered by DURATEC)
- Status: Извън линия
Колата на PUTER
Ето го и моето полу Мондео(американската му версия)
Малко кофти качество са снимките,защото са правени с телефон.Скоро ще добавя и по-добри
Малко кофти качество са снимките,защото са правени с телефон.Скоро ще добавя и по-добри

-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2005, 18:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 Zetec ST
- Контакти:
Re: Колата на PUTER
струва ми се че снимките са от Америка,или греша
- PUTER
- потребител
Не мисля да я внасям в България,поради простата причина че ще има голямо мито,а и не си заслужава.. колата е на годинки вече и скоро ще я сменям.
Намислил съм да взимам същата кола,но SVT изпълнение(Mondeo ST200 е еквивалентът й)
Онзи ден ходих да тествам едно и ми хареса..разликата не е голяма 30к.с е почеве,но определено оптиката външно е добре барната
Намислил съм да взимам същата кола,но SVT изпълнение(Mondeo ST200 е еквивалентът й)
Онзи ден ходих да тествам едно и ми хареса..разликата не е голяма 30к.с е почеве,но определено оптиката външно е добре барната

- PUTER
- потребител
Точно така се казва Ford Contour....
Монтират му се 2 двигателя 2.0 16V Zetec 126hp и 2.5 V6 170hp Duratec,
а версията SVT Contour идва с доработен Duratec,който е 200hp при 6700 об/мин.Други двигатели на тази кола не се слагат...
А иначе Zetec-a се монтира на Фокуса,но той си е 4cyl.Колата се предлата с ръчни и автоматични скорости...
Аз карах веднъж един Фокус и не ми направи кой знае какво впечатление за вървеж.Може би защото беше чисто нов и му трябва малко време да се разработи знам ли...
Монтират му се 2 двигателя 2.0 16V Zetec 126hp и 2.5 V6 170hp Duratec,
а версията SVT Contour идва с доработен Duratec,който е 200hp при 6700 об/мин.Други двигатели на тази кола не се слагат...
А иначе Zetec-a се монтира на Фокуса,но той си е 4cyl.Колата се предлата с ръчни и автоматични скорости...
Аз карах веднъж един Фокус и не ми направи кой знае какво впечатление за вървеж.Може би защото беше чисто нов и му трябва малко време да се разработи знам ли...