Покупка на fiesta III`94 1.3 60hp vs 1.4 73hp
- OkObOkO
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 14:37
- Модел на автомобила: ...
- Status: Извън линия
Като цяло това ще ми е 1та моя кола. Карал съм доста различни модели/познати,роднини,приятели/. А предимно опита ми е върху Вектра 1.6 '91 75к.с. - това е колата магаре, не се оплаква от нищо, само дето вози като лодкаchains написа:Честно да ти призная аз не бих си купил Форд с 1.1 или 1.3 мотор - освен, че тракат клапаните /много изнервящо/, имат по-лоши показатели и по-къс живот /забелязал ли си, че Форд Ка са странно евтини - основния им минус е мотора, просто не знам как менъджърите на Форд са решили да го продават само и единствено с този мотор?!?!?!/
Фен съм на марката, но на този мотор отдавна му е изтекло времето и в значителна степен е довел до лошото мнение за Форд /ако това ти е ървия Форд - втори път не би си купил кола от тази марка/! Не знам дали си спомняте, че в средата на `90 МПфое продаде доста Ескорти с 1.3 на много ниска цена /просто никой на запад не ги искаше/, като по-голямата част от тях вече са с втори оснв. ремонт - едвам изкарваха по 150 000км.

Това возило мисля да го карам докато ми свърши студентството, а после нещо по-сериозно.
Но определено ще си взема с 1.4 мотор, а конкурента който си мислех, беше корса С 1.4, но тя е по-скъпа.
Мерси, дано да си намеря читава с 1.4