Привет на всички...
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
- Status: Извън линия
Привет на всички...
Здравейте... От скоро съм притежател на кола с марката Форд, та реших да го споделя
...
пс: правят ли се още срещи на клуба в София ? ...

пс: правят ли се още срещи на клуба в София ? ...
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Да разбира се, ето тук
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... &start=105 Всяка неделя след 18 на омв-то след тунела Люлин 

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

Ето и един линк, където сме ги заобсъждали твоята и моята.

Обсъждане на Fiesta MK6/MK6.5
Ако се сетиш за въпроси и препоръки - там е мястото.

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Хубава е фиестата, но аз ще те попитам колко ти струваше антирадара?sashom написа:Мерси за линковете... Ще се възползвам от незнанието си къде да пиша из форума и вече отворената тема да попитам. Взех вчера от метро антирадар. Къде да отида да го монтират и да скрият кабела. И най- важното - ако имате идея какво ще ми струва ? ...

- sashom
- потребител
Количката е страхотна.Имам я от 20 декември. В момента е на 11740км.
Направо не ми се слиза, както предполагам си личи. Монтирах си радара срещу 15 лв. в Toyaga. Взех го от Метро 95лв. (промоция) . Явно много се търсят защото докато го взех аз, видях 3-ма колеги да взимат също и останах дори очуден. Единствените заблежки засега към колицата са, трудното включване на задна предавка и отчитането на горивото... нещо май не е както трябва там... Прочетох в друга тема от форума, че има и друг колега (в случая колежка) със същия проблем. Тя спомена , че ще и отварят таблото и други там чудесии. Аз все още немисля да го правя но ще видим ...

- sashom
- потребител
Да, да. Така е, И на мен от Форд Така ми Казаха - Щото задната нямала синхронизатор. Но Как по дяволите е възможно кола на 2 месеца да има такива проблеми
)). Все пак кой век сме ? Преди 50 години може и нормално да е но ... Аз немога да го приема това - къпъвам си кола - чисто нова - задната н ми включва винаги от първият път, и да ми кажат , че е нормално ...
...
пс: за радарчето. Машинката е чудесна. препоръчвам на всеки който може да си я позволи да си вземе. Много хора си мислят, че нямат нужда от такава но е огромно удобство >...

пс: за радарчето. Машинката е чудесна. препоръчвам на всеки който може да си я позволи да си вземе. Много хора си мислят, че нямат нужда от такава но е огромно удобство >...
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
По принцип, заради конструктивните особености /с оглед миниизиране на външните габарити/ на ск. кутии за коли с предно предава /поне на почти вс. европейски марки/ е хубаво преди да включиш на задна да включиш на първа /така се подреждат по-добре зъбните колела и задна винаги влиза мазно - в книжката на опел тигра го пише като препоръка с оглед дългия живот на кутията/; друга особеност е, че не трябва да се вкл. задна преди автомобила да е напълно спрял - в противен случай много бързо ще има нужда от нова!
Колкото до нивомера за горивото - под 15л. не ти отчита вярно ли? ; ако е така въбще не се занимавай, това е стар проблем на фордовете - и при моето монди е така, а това не му пречи да си върви о`к, просто като паднеш под 15л. си имай едно на ум!
Колкото до нивомера за горивото - под 15л. не ти отчита вярно ли? ; ако е така въбще не се занимавай, това е стар проблем на фордовете - и при моето монди е така, а това не му пречи да си върви о`к, просто като паднеш под 15л. си имай едно на ум!