Ето ме и мен и моята ФОКУС красавица
- Plamenna
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2007, 11:17
- Модел на автомобила: FORD FOCUS
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ето ме и мен и моята ФОКУС красавица
Дано Ви хареса количката, защото когато я видях ме очарова и си казах това е тя - моята първа кола

- Прикачени файлове
...kolite sa strast i sebeizkazvane . . .
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- tisho_tbk
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2007, 18:07
- Модел на автомобила: Mondeo'2009 2L TDCI 103kw
- Контакти:
Добро като идея, ама тия болтове ще спрат само мене и тебе, а за тия дет се занимават само с кражб, едвали . иначе е добре да се затрудняват автобандититеcenzor написа:tisho_tbk написа:макар и застрахована, застрахователте не плащат за откраднати джанти, освен ако няма следи че наистина са откраднати..
Много яка колицаМии, секретни болтове...

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Айдее, глей ко стаа ?!?
Появява се жена и глей ко внимание
Друг път са се престаравали но сега бива сякаш.
Бе тя убава колата поздравления, но не се включих да са мазна тука
Амии ...
Тия стелки са яки не си ги махнала нали ? Ако си ги махнала ги тури обратно
Абе знам какви са тези стелки лигава се само, но в първия момент не захапах и им се зарадвах
Начи за ко са обаждам и аз тука сеа
Замислил съм от мноу време да правя кожа моя салон.
Дай снимки на седалки отпреде така, че тука са под ъгъл и не виждам всички шевове и там цялостния изглед и най-вече ме вълнува задната как изглежда, щото я няма на снимките.
Пиши ЛС ако се занимаеш по този въпрос и евентуално да ти дам мейл да ми запратиш снимките или ги качи тук не мисля, че ще претовариш темата

Появява се жена и глей ко внимание

Друг път са се престаравали но сега бива сякаш.

Бе тя убава колата поздравления, но не се включих да са мазна тука

Амии ...
Тия стелки са яки не си ги махнала нали ? Ако си ги махнала ги тури обратно

Абе знам какви са тези стелки лигава се само, но в първия момент не захапах и им се зарадвах

Начи за ко са обаждам и аз тука сеа

Замислил съм от мноу време да правя кожа моя салон.
Дай снимки на седалки отпреде така, че тука са под ъгъл и не виждам всички шевове и там цялостния изглед и най-вече ме вълнува задната как изглежда, щото я няма на снимките.
Пиши ЛС ако се занимаеш по този въпрос и евентуално да ти дам мейл да ми запратиш снимките или ги качи тук не мисля, че ще претовариш темата

- Plamenna
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2007, 11:17
- Модел на автомобила: FORD FOCUS
- Контакти:
Много ме радвате всички с тези мнения и ви благодаря за коментарите.
Предстои да и купя секретни болтове, но не мисля, че е чак толкова належащо.
Исках да Ви питам за следния казус:
Сега съм с джанти и гуми 17', гумите са нископрофилни, колата е със спортно окачване и малко понадрусва вътре, но иначе е много стабилна на пътя.
Нужно ли е да сменям джантите и/или гумите с по-високи гуми или с по-малък цолаж и как ще се отрази това /и кое е то/ на возията и на разхода на гориво?

Предстои да и купя секретни болтове, но не мисля, че е чак толкова належащо.
Исках да Ви питам за следния казус:
Сега съм с джанти и гуми 17', гумите са нископрофилни, колата е със спортно окачване и малко понадрусва вътре, но иначе е много стабилна на пътя.
Нужно ли е да сменям джантите и/или гумите с по-високи гуми или с по-малък цолаж и как ще се отрази това /и кое е то/ на возията и на разхода на гориво?

...kolite sa strast i sebeizkazvane . . .
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
С тези джанти и гуми си само за жълтите павета и АМ "Тракия".
Една дупка е достатъчна и сбогом 17" с това спортно окачване.
Аз бих ти препоръчал 15" джанти с 65 - 82 височина на гумата, като тръгнеш за морето. Миналата година сложих 195/60/15 вместо 195/65/15 и на връщане минах през една изрезка 50/50. Резултата бе две изкривени джанти, а не карам с повече от 90, защото си возя семейството. Отървах се с две гуми и изправяне на джанти по 1 лев на цол общо 30 лв. Но моите са от по-старите ляти джанти и се изправиха без проблем, докато новите са от по-здрава сплав (дуралуминий) и обикновенно се пукат и се нлага заваряване и става една мътна и кървава.
Една дупка е достатъчна и сбогом 17" с това спортно окачване.
Аз бих ти препоръчал 15" джанти с 65 - 82 височина на гумата, като тръгнеш за морето. Миналата година сложих 195/60/15 вместо 195/65/15 и на връщане минах през една изрезка 50/50. Резултата бе две изкривени джанти, а не карам с повече от 90, защото си возя семейството. Отървах се с две гуми и изправяне на джанти по 1 лев на цол общо 30 лв. Но моите са от по-старите ляти джанти и се изправиха без проблем, докато новите са от по-здрава сплав (дуралуминий) и обикновенно се пукат и се нлага заваряване и става една мътна и кървава.
- sashom
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2006, 15:59
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 TDCI 68к. 2006г.
Честито. Аз пък бих ти препоръчал да не питаш такива въпроси. Всеки ще ти каже различно а и няма смисъл. Количката е супер. Сипвай й бензин и това е... Не се занимавай с стругари и глупости. Ако някой реши да ти свали джантите ще го направи със сигурност. Но това се отнася и за колата и за Плазмата (евентуално) в къщи, така че...
пс: Имай предвид , че 115 к.с. на това купе никак не са малко и бъди внимателна. Особенно щом ти е първа кола, и най вече защото си жена
...
пс 2: Безаварийно...
пс: Имай предвид , че 115 к.с. на това купе никак не са малко и бъди внимателна. Особенно щом ти е първа кола, и най вече защото си жена

пс 2: Безаварийно...