Търся скоростна кутия
- ford_taunus
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2007, 16:00
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 1.6ОНС 68 к.с. '76г, АГУ, 4 врати, 4 скорости
- Status: Извън линия
Търся скоростна кутия
Търся скорости за Форд Таунус 1.6 ОНС 68 к.с. 4 врати 4 скорости, и други части също.
- ford_taunus
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2007, 16:00
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 1.6ОНС 68 к.с. '76г, АГУ, 4 врати, 4 скорости
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Не нямам нищо на ум - просто стари Сиери 1.6 са доста и предполагам, че няма да е проблем да си намериш здрава кутия
Колкото до това нова/стара или да си оправиш твоята се преценява за вс конкретен случай /тоест колко е ремонта на твоята и за колко ти предлага пазара друга/!
Също така важно е какви части ще използваш за ремонта и кой ще ти го прави, защото аз преди време като правих кутията на Голфа си ми излезе толкова колкото за тази която купих 6 м. по-късно!
пп: промени си поста в раздел "купувам" и предполагам, че повече колеги ще откликнат!

Колкото до това нова/стара или да си оправиш твоята се преценява за вс конкретен случай /тоест колко е ремонта на твоята и за колко ти предлага пазара друга/!
Също така важно е какви части ще използваш за ремонта и кой ще ти го прави, защото аз преди време като правих кутията на Голфа си ми излезе толкова колкото за тази която купих 6 м. по-късно!
пп: промени си поста в раздел "купувам" и предполагам, че повече колеги ще откликнат!