УДАВИХ СИ ФОРДА ПОМОЩ!!!
-
- потребител
- Регистриран: 04 май 2007, 10:12
- Модел на автомобила: Ескорт 1.8TDI 1994г.
- Status: Извън линия
УДАВИХ СИ ФОРДА ПОМОЩ!!!
Здравейте! Преди около месец си взех Форд ескорт (седан) 94г. 1.8тди. Вчера вечерта при преминаване на залята от вода улица (Овча купел - при банята) ме заля голяма вълна от насрещно идваща кола, заля ми целия преден капак и предното стъкло. Двигателя пресеца изпуши и угасна. След това видях че е изтекло масло по земята. Съмнявам се че влезнала вода в двигателя и е избила някъде по двигателя в следствие на което нещо се е спукало и е изхвърлило масло. Струва ми се че е издиша двигателя като го запалих само "кюфка". Някой имал ли е същият проблем. Дайте съвет какво да правя до сега не съм карал дизел и не разбирам нищо. Имах Рено 19 1.7 бензин. ПОМОЩ дайте съвети

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Хидравличен удар.. http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 3%E4%E0%F0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
М даммммм. В добрия случай може да минеш с основен ремонт на двигателя. В лошия случай смяна на целия двигател.
Така не може да се разбере - трябва да я види монтьор и евентуално ще трябва да се разглоби двигателя за да се види какви са пораженията.
Ако имаш пълно автокаско, провери при твоя застраховател, дали покриват такива щети и си уреди оглед.

Така не може да се разбере - трябва да я види монтьор и евентуално ще трябва да се разглоби двигателя за да се види какви са пораженията.