Капачка за резервоара с ключ - Фокус
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
- Status: Извън линия
Капачка за резервоара с ключ - Фокус
Тъй като скоро очаквам алумиева вратичка за резервоара от Мустанг 2001, която не се заключва, дайте идея каква тапа с ключ да сложа отдолу?

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ми то е достатъчко някой да ти налее 1л. вода ,дори и да не ти точи бензина.
На фокуса капачката и гърловината е снякви специални канали,тоест капачката се върти и в някаква позиция се вади.Не мисля,че друга капачка от друг автомобил ще пасне на каналите.Все пак и да пасне няма за какво да се заключи.
Ако почнеш да сменяш трябва и гърловината да сменяш.........
На фокуса капачката и гърловината е снякви специални канали,тоест капачката се върти и в някаква позиция се вади.Не мисля,че друга капачка от друг автомобил ще пасне на каналите.Все пак и да пасне няма за какво да се заключи.
Ако почнеш да сменяш трябва и гърловината да сменяш.........
- debug
- потребител
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Това е абсолютно вярноcocoff написа:Мисля, че размера и особеностите на главината определят каква капачка трябва да сложиш.

Вариант Б ми е да го направя със заключване на вратичката, свързано с централното - като на Мондео например.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
на другите фордове (по старите) резерварите им са други от на фокуса,вероятно и гърлата.Но все пак потърси,такива неща само в Мото пфое и моргите можеш да откриеш.
По другите магазини едвали ги продават защото това май освен при сблъсък не се поврежда.
Интеркар може да го има,нали продават такива едрогабаритни части по купето.
По другите магазини едвали ги продават защото това май освен при сблъсък не се поврежда.
Интеркар може да го има,нали продават такива едрогабаритни части по купето.
- debug
- потребител
Тъй като все още не съм си монтирал алуминиевата "фешън" вратичка поради фактът, че не искам неоторизиран достъп до резервоара си, ето какво открих:

Сега големият въпрос е дали гърловината на американския Фокус е еднаква с тази на европейския? Някой дали е карал такъв?

Сега големият въпрос е дали гърловината на американския Фокус е еднаква с тази на европейския? Някой дали е карал такъв?
Последна промяна от debug на 07 май 2008, 19:42, променено общо 1 път.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Не много по въпроса ти, но подобни заключващи се капачки трябва да има и в България ( тоест да можеш да ги видиш и тестваш на място).debug написа:Тъй като все още не съм си монтирал алуминиевата "фешън" вратичка поради фактът, че не искам неоторизиран достъп до резервоара си, ето какво открих:
http://www2.partstrain.com/basket.php?a ... id=1600128
Баща ми имаше такава на Москвича ...още преди 15 години ( по спомени е била руска, тогава още нямаше китайски стоки).
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: тапа
DELQ4A написа:на всички бензиностанции продават!!!!!
DELQ4A написа:да бе да!!!!

- debug
- потребител
Re: Капачка за резервоара с ключ - Фокус