Ford Taunus '63
-
- потребител
- Регистриран: 14 юни 2007, 23:19
- Модел на автомобила: Fiat Punto Mk.II '01 Go! 1,2MPi 8V
- Status: Извън линия
Ford Taunus '63
Здравейте, принципно не съм фен на форд (поне си признавам), има модели, които ми харесват, но съм си фиатаджия (пиша го за да се знае, да няма фалове после...), като изключим американските модели на форд
Те са си The best... но както и да е:
Днес видях един форд Taunus от по-старите (63 година до колкото разбрах) и собственика му ми го показа обстойно...
Та искам да ви попитам - колко бихте дали за такъв форд - горе-долу запазен е, като боя - иска поправяне на места (боята), двигателя пали и на 1 цилиндър (от 4) - без 3 лули... дават го с резервен двг, предно стъкло и множество други части ... та колко пари бихте дали за такова чудо ? Дадоха ми примерна цена, но след няколко мнения ще ви кажа
17n му е двигателя (1.7 - редови)

Днес видях един форд Taunus от по-старите (63 година до колкото разбрах) и собственика му ми го показа обстойно...
Та искам да ви попитам - колко бихте дали за такъв форд - горе-долу запазен е, като боя - иска поправяне на места (боята), двигателя пали и на 1 цилиндър (от 4) - без 3 лули... дават го с резервен двг, предно стъкло и множество други части ... та колко пари бихте дали за такова чудо ? Дадоха ми примерна цена, но след няколко мнения ще ви кажа

Club Fiat Bulgaria Member
Fiat Punto Mk.II '01 Go! 1,2 8v
Fiat Cinuquecento 0.9SPI
Fiat Cinuquecento 0.9SPI
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
просто нямах възможност да я снимам - телефона ми прави ужасни снимки когато е започнало да се смрачава ... само за информация човека я дава за 800 лв, защото вече няма как да се занимава - иначе преди е щял да я прави кабрио и т н, но заради един инцидент (не с колата) вече няма как да се занимава пък и му е минал мерака ... Сложил си е прагове от москвич и колата е станала доста по-отворена ... до колкото разбрах върви и с 4 джанти от мерцедес ...
има и багажник на покрива + това е без колани и е освободена от такива ... седалката е една цяла, скоростите са като на вартбург (с оригиналния лост са си), ръчната е като на ..... хмм... маршрутка Isuzu ?
Само ръчката за мигачи е от вартбург - констатирах че много прилича на такава и той човека ми каза, че е от такъв ... с газова уредба е, няма резервоар - само едно шише от 2 литра отпред под капака, сменени са 6 волтовите стартер, акумулатор, динамо и т н с 12 волтови такива, какво още ми каза човека - не си спомням друго ... освен адреса му 
Ако мога днес ще го снимам и ще кача довечера снимки (от телефон, понеже не ми се мъкне и фотоапарата)...
има и багажник на покрива + това е без колани и е освободена от такива ... седалката е една цяла, скоростите са като на вартбург (с оригиналния лост са си), ръчната е като на ..... хмм... маршрутка Isuzu ?

Ако мога днес ще го снимам и ще кача довечера снимки (от телефон, понеже не ми се мъкне и фотоапарата)...
Fiat Cinuquecento 0.9SPI
Fiat Cinuquecento 0.9SPI
-
- потребител
само за информация форда е от този модел:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 1961_1.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 1961_1.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Cinuquecento 0.9SPI
Fiat Cinuquecento 0.9SPI