Катализатор за Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDDi
- Status: Извън линия
Катализатор за Фокус
Катализатора ми е заминал и ми се иска да го сменя. Обадих се в МотоПфое и там ме зарадваха с приятната цена от 1142 лв. без монтажа! Попитах на няколко сервиза за ауспуси, но там просто ме посъветваха да си карам без катализатор. Някакви идеи за алтернатива?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Предполагам,че не си луд да дадеш 1142лв за катализатор....
Карай си без,само като ти го свалят го запази защото не се знае какви времена ще дойдат и какво ще ни накарат да правим.
Моя катализатор е измъкнат в германия още и на мястото му е заварена тръба,няма резонаторно гърне.Не се чува звук,така,че според мен няма нужда от такова гърне-само една тръба.
Карай си без,само като ти го свалят го запази защото не се знае какви времена ще дойдат и какво ще ни накарат да правим.
Моя катализатор е измъкнат в германия още и на мястото му е заварена тръба,няма резонаторно гърне.Не се чува звук,така,че според мен няма нужда от такова гърне-само една тръба.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
когато ходих на годишен технически преглед разбрах че или ми е отишъл катализатора или въобще го няма -та тия пичове от прегледа ми дадоха адрес и тел. на такива дето сменят катализатори обадих се и питах за мойта кола 200лв с монтаж и гаранция ,даже тия от прегледа миказаха че са проверявали на уреда (тоя дет го завират в ауспуха)катализатора работи
лично аз не съм купувал и незнам дали това което ми казват е вярно
макар ,че незнам дали има сметка да ме лъжат
адреса на мястото е http://bgmaps.com/services/links/links. ... 6c65d3788a" onclick="window.open(this.href);return false;
това епътя който свързва Дървеница със студентск иград непосредствено след Хюндай на самия ъгъл
в момента немога да намеря телефона и ще ти се наложи да отидеш дотам
лично аз не съм купувал и незнам дали това което ми казват е вярно
макар ,че незнам дали има сметка да ме лъжат
адреса на мястото е http://bgmaps.com/services/links/links. ... 6c65d3788a" onclick="window.open(this.href);return false;
това епътя който свързва Дървеница със студентск иград непосредствено след Хюндай на самия ъгъл
в момента немога да намеря телефона и ще ти се наложи да отидеш дотам
времето е като парите-никога не стига