смяна на скоростна кутия на ескорт ТД
-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 19:48
- Модел на автомобила: Ford Escord 1.8 TD ('97-ма)
- Status: Извън линия
смяна на скоростна кутия на ескорт ТД
налага се да сменям скоростната кутия ( хъркат ми скоростите)
от италия могат да ми пратят втора употреба, но как да разбера каква е точно моята.
тука майсторите ми казват , че трябва да е за новия модел- голямата, но какво значи това ???
колата ми е ескорт 1.8 ТД 96-та по стъкла, а първа регистрация 97
рових се из нета и прочетох че стандартните модели били със MTX75 , но дали всички са с такава или има и други?
а и типа на двигателя как може да се определи?
като вдигна капака пише 1.8 Дизел и над него ТУРБО, няма никакви други означения
от италия могат да ми пратят втора употреба, но как да разбера каква е точно моята.
тука майсторите ми казват , че трябва да е за новия модел- голямата, но какво значи това ???
колата ми е ескорт 1.8 ТД 96-та по стъкла, а първа регистрация 97
рових се из нета и прочетох че стандартните модели били със MTX75 , но дали всички са с такава или има и други?
а и типа на двигателя как може да се определи?
като вдигна капака пише 1.8 Дизел и над него ТУРБО, няма никакви други означения
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
- Status: Извън линия
Колега, можеш да пробваш е да разгледаш резултата от разкодирането на номера на шасито: http://www.vin.ford77.ru/vin.html" onclick="window.open(this.href);return false;
На мен за скорости ми дажа MTX75.
Та, аз не знам как да разбереш каква точно ти е скоростната кутия. Обаче мисля е ризковано да ти пратят от Италия без ИЗЧЕРПАТЕЛНО инфо за старата ти. Миналия месец ми сменяха скоростната кутия в поликар, докато намерят точно като моята казват, че са им носили няколко, които по една или друга причина не са ставали. Ама ти си знаеш...
На мен за скорости ми дажа MTX75.
Та, аз не знам как да разбереш каква точно ти е скоростната кутия. Обаче мисля е ризковано да ти пратят от Италия без ИЗЧЕРПАТЕЛНО инфо за старата ти. Миналия месец ми сменяха скоростната кутия в поликар, докато намерят точно като моята казват, че са им носили няколко, които по една или друга причина не са ставали. Ама ти си знаеш...