някои може ли да помогне
- dariooo
- потребител
- Регистриран: 24 авг 2007, 19:05
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.6 16V
- Status: Извън линия
някои може ли да помогне
някои може ли да ми помогне да намеря водно саединение за форд фиеста 1.6 16v
представлява троиник единия варви кам водната помпа,другия кам радиатора и третия кам изпаритела.никаде немога да намеря такав марку4

- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
Само във МП може да се намери тва чудо - цена - ~80лв.dariooo написа:някои може ли да ми помогне да намеря водно саединение за форд фиеста 1.6 16v![]()
![]()
представлява троиник единия варви кам водната помпа,другия кам радиатора и третия кам изпаритела.никаде немога да намеря такав марку4
Моли се да го имат някъде по складовете в БГ иначе 3 седмици чакане...
нестава така, много е закучено.. трите маркуча са е различен диаметър и има отклонения.....cocoff написа:А на полипропиленов тройник да нахлузиш маркучи....поне на първо време...
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: някои може ли да помогне
Предполагам става въпрос за допълнително монтиран елементарен тройник за изпарителя. Има ги почти навсякъде, включително и по сервизите, еле при газаджиите. Има пластмасови, има и метални...dariooo написа:някои може ли да ми помогне да намеря водно саединение за форд фиеста 1.6 16v![]()
![]()
Не са скъпи!