помощ колата ми остана на патя фиеста 92 година

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
колио фиестата
потребител
потребител
Регистриран: 15 яну 2007, 21:57
Модел на автомобила: ФОРД ФИЕСТА
Контакти:
Status: Извън линия

помощ колата ми остана на патя фиеста 92 година

Мнение от колио фиестата » 06 сеп 2007, 19:43

имам много скапан проблем с таз кола фиеста 92 година карбуратор.ТЕЗ дни ходих на елком замериха ме и казаха че ми засмуква ваздух около гарнитура на горивопроводи прибрах се без проблем нещо ми работеше на 3 цилиндара колата,взех нова гарнитура на горивопроводите и зех да се правя на маистор и я смених обаче я налепих вапросната гарнитура сас силикон цялата сложих я сичко ок варви кат пушка колата обаче преди три дни патувам карам си превклиучвам на четварта и изведнаж взе да се дави натискам гаста не варви се едно натискам спирачки спирам давам гас не ще и не ще да откане на малки обороти работи супер обаче подам ли газ колата се чуди опитва се да гасне и след секунда две пак се форсирва опавам смукач на супер загрял двигател форсирам я не се дави махам смукача натискам педала на газта пак се дави прибрах се лека полека на опанат смукач само на втора предавка откарвам е на маистора другия ден гледа струва вика нов комплект на карбуратора там жиглиори всичко нема проблеми обаче кво става прибирам я вчера от тоз маистор трагвам пали няма проблем всичко сменено правих доста кракчета из града добре варвеше трагнах за риба патувам около 20 километра нац колата пак спря подавам газ дави се на малки обороти си работи пали без проблем подавам газ няма никои в кащи отворих филтара ваздушен огледах пуска си бензин карбуратора ами подам ли рязко газ малко сас закаснение го пуска.Прибрах се пеш някак си от риба по тамнината снощи оставих колата там не ше да мрадне и метар подам ли газ и на предавка да трагна спира и гасне на място да не би нещо от таз гарнитура да сам обаркал обадих се на тоз маистора утре ша ме драпне с неговата кола да я види пак кво и е ами ме е страх вече от тоз маистор даите някви коментари от какво може да прави таз мизерия недостиг на гориво ли има,на ваздух ли побеля ми вече косата от проби някжи датчици имат ли тез карбуратори нещо друго за смяна незнам вече ПОМОГНЕТЕ ако някои е имал сащия проблем моля
ФОРД БЕ

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”