Къде да намеря карбуратор Weber 2V

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
iashor
потребител
потребител
Регистриран: 25 апр 2006, 17:47
Модел на автомобила: sierra
Status: Извън линия

Къде да намеря карбуратор Weber 2V

Мнение от iashor » 08 сеп 2007, 14:05

Мойта сиера джитка с тоа карбуратор, но за късмет автоматичният смукач сдаде багажа и джаджата, която го управялва, не се продава.

Казаха ми да търся цял карбуратор на старо. Някой от вас купувал ли е и откъде такова чудо на старо, щото ква е гаранцията, че няма да е тотал бракма?

А пък, ако някой има скътан за черни дни един такъв карбуратор, напрао е златен:)

Аз си карам на газ, ама сега зимата с паленето... май ще трябва да прилагам екзотиката с бутилката с гореща вода... че ме снимат за бтв "аз репортерът" и глей ко стаа...

Па че има - форд е напраен, за да има и от опел по-... сещате се:)

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Status: Извън линия

Мнение от venom4o » 09 сеп 2007, 09:11

е виж са .. сиерите са на по 15-до 25 години мисля ,че е съвсем нормално да правят проблеми.. Когато са били на по 2-3-8-9-10г. да не мислиш ,че са се трошали! А защо просто не палиш само на бензин и не прехвърляш на газ или таз джаджа пречи колата да запали нормално? При мен на ГАЗ пали в студено време.. е не работи добре малко се дави ,но това е щот колата ми е студена...Но Дали съм инжекция или съм карб ,за газта няма абсолютно никакво значение..Единствено изпаритела ни е различен май..

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”