Къде да намеря карбуратор Weber 2V
- iashor
- потребител
- Регистриран: 25 апр 2006, 17:47
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
Къде да намеря карбуратор Weber 2V
Мойта сиера джитка с тоа карбуратор, но за късмет автоматичният смукач сдаде багажа и джаджата, която го управялва, не се продава.
Казаха ми да търся цял карбуратор на старо. Някой от вас купувал ли е и откъде такова чудо на старо, щото ква е гаранцията, че няма да е тотал бракма?
А пък, ако някой има скътан за черни дни един такъв карбуратор, напрао е златен:)
Аз си карам на газ, ама сега зимата с паленето... май ще трябва да прилагам екзотиката с бутилката с гореща вода... че ме снимат за бтв "аз репортерът" и глей ко стаа...
Па че има - форд е напраен, за да има и от опел по-... сещате се:)
Казаха ми да търся цял карбуратор на старо. Някой от вас купувал ли е и откъде такова чудо на старо, щото ква е гаранцията, че няма да е тотал бракма?
А пък, ако някой има скътан за черни дни един такъв карбуратор, напрао е златен:)
Аз си карам на газ, ама сега зимата с паленето... май ще трябва да прилагам екзотиката с бутилката с гореща вода... че ме снимат за бтв "аз репортерът" и глей ко стаа...
Па че има - форд е напраен, за да има и от опел по-... сещате се:)
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
е виж са .. сиерите са на по 15-до 25 години мисля ,че е съвсем нормално да правят проблеми.. Когато са били на по 2-3-8-9-10г. да не мислиш ,че са се трошали! А защо просто не палиш само на бензин и не прехвърляш на газ или таз джаджа пречи колата да запали нормално? При мен на ГАЗ пали в студено време.. е не работи добре малко се дави ,но това е щот колата ми е студена...Но Дали съм инжекция или съм карб ,за газта няма абсолютно никакво значение..Единствено изпаритела ни е различен май..