зестраховка зелена карта
-
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2007, 18:00
- Модел на автомобила: ford eskort
- Status: Извън линия
зестраховка зелена карта
каня се да пътувам в италия.интересува ме как стои въпроса с зелените карти защото нали казаха,че от 1 август отпаднаха а ми казаха,че на митницата ги искали.каква е цената на зелената карта ако е необходима
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Ако ще ти помогне това , при мен Го струваше 96лв ( Булинс) .
Доплащането за зелена карта беше 34лв за Евр. съюз + добавка за 10лв за Сърбия/Македония и още нещо.
За Турция категорично отказват да правят зелена карта.
Зелената карта важи до срока на ГО ( тоест прецакваш се ако я изкараш след ГО ) , а не за 1 година.
Доплащането за зелена карта беше 34лв за Евр. съюз + добавка за 10лв за Сърбия/Македония и още нещо.
За Турция категорично отказват да правят зелена карта.
Зелената карта важи до срока на ГО ( тоест прецакваш се ако я изкараш след ГО ) , а не за 1 година.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
За Сърбите е нормално, те не са в Евр. съюз.Stefak написа:Не е задължително, но е възможно, и ако ти я поискат трябва да я покажеш. Преди 2 дни се връщам от Австрия и само сърбите ми я поискаха и то на връщане. Това обаче не е най - важното, така че не пести дребни пари и да съжаляваш после.
Тоест юридически не са, но са толкова преди нас, че май те трябва да са там, а ние не , но това е друга тема.