ФОРД ФИЕСТА 2006

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
slavina
потребител
потребител
Регистриран: 15 юни 2006, 00:21
Модел на автомобила: ford fiesta 2006
Status: Извън линия

ФОРД ФИЕСТА 2006

Мнение от slavina » 07 ное 2006, 17:48

Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!
Преведено с вградения кирилизатор:

Хора някои може ли да ми каже доволен ли е от новата фиеста 2006, защото моита я взех преди 7 месеца и вече даде дефект ще ми сменят цялото табло!!!

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
Модел на автомобила: '06 Ford Focus
Контакти:

Re: FORD FIESTA 2006

Мнение от BadAngel » 07 ное 2006, 18:35

slavina написа:Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!
какъв дефект ти даде, аз съм карал фиеста и да ти кажа честно много е малко мястото за краката и за това не ми харесва като кола.. все пак разкажи какво ти се е случило :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 07 ное 2006, 19:56

BadAngel написа:
slavina написа:Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!
какъв дефект ти даде, аз съм карал фиеста и да ти кажа честно много е малко мястото за краката и за това не ми харесва като кола.. все пак разкажи какво ти се е случило :)
...и за предпочитане на кирилица!

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 07 ное 2006, 22:08

kEFi написа:
BadAngel написа:
...и за предпочитане на кирилица!
и да не е на кирилица, аз бих се жертвал от уважение към нежния пол :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

slavina
потребител
потребител

FORD FIESTA 2006

Мнение от slavina » 08 ное 2006, 00:20

Ами там където ми отчита колко километра мога да измина с дадено гориво не ги отчита правелно, промерно зареда за ...лв.бензин и при всяко палене ми дава различни цифри и то с доста голяма разлика,без да съм изминала никакви километри!!

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 08 ное 2006, 09:46

slavina написа:Ами там където ми отчита колко километра мога да измина с дадено гориво не ги отчита правелно, промерно зареда за ...лв.бензин и при всяко палене ми дава различни цифри и то с доста голяма разлика,без да съм изминала никакви километри!!
и какво казаха от мото пфое, при мен 1 път ми се случи така, но бях паркирал накриво и подозирам, че е от това :) просто светна лампата и показа че имам 45 км още да мина, после се изправи стрелката показа половин резервоар, но лампата продължи да свети, нещо такова ли ти се получава
Играчките се променят,
момчетата - не.

slavina
потребител
потребител

FORD FIESTA 2006

Мнение от slavina » 09 ное 2006, 01:05

Лощото е че не ми се случи само веднъж,веднъж дори бях спряла на стоп и в момента в които дадох на 1-ва от 150 километрите станаха над 200,ходих във Moto phoe и там ми казаха че проблема е в таблото и така другата седмица ще ми го сменят,да се надявам че това ще е единствения проблем които ще ми създаде тази кола!

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от BadAngel » 09 ное 2006, 23:10

slavina написа:Лощото е че не ми се случи само веднъж,веднъж дори бях спряла на стоп и в момента в които дадох на 1-ва от 150 километрите станаха над 200,ходих във Moto phoe и там ми казаха че проблема е в таблото и така другата седмица ще ми го сменят,да се надявам че това ще е единствения проблем които ще ми създаде тази кола!
е, ще го оправят, не се притеснявай, то за това се дават 2 години гаранция :) каквото има да се чупи по колата да се счупи и после да няма грижи хихи :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”