ФОРД ФИЕСТА 2006
-
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2006, 00:21
- Модел на автомобила: ford fiesta 2006
- Status: Извън линия
ФОРД ФИЕСТА 2006
Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!

Преведено с вградения кирилизатор:
Хора някои може ли да ми каже доволен ли е от новата фиеста 2006, защото моита я взех преди 7 месеца и вече даде дефект ще ми сменят цялото табло!!!
Преведено с вградения кирилизатор:
Хора някои може ли да ми каже доволен ли е от новата фиеста 2006, защото моита я взех преди 7 месеца и вече даде дефект ще ми сменят цялото табло!!!
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
Re: FORD FIESTA 2006
какъв дефект ти даде, аз съм карал фиеста и да ти кажа честно много е малко мястото за краката и за това не ми харесва като кола.. все пак разкажи какво ти се е случилоslavina написа:Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
...и за предпочитане на кирилица!BadAngel написа:какъв дефект ти даде, аз съм карал фиеста и да ти кажа честно много е малко мястото за краката и за това не ми харесва като кола.. все пак разкажи какво ти се е случилоslavina написа:Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
и да не е на кирилица, аз бих се жертвал от уважение към нежния полkEFi написа:...и за предпочитане на кирилица!BadAngel написа:какъв дефект ти даде, аз съм карал фиеста и да ти кажа честно много е малко мястото за краката и за това не ми харесва като кола.. все пак разкажи какво ти се е случилоslavina написа:Hora nqkoi moje li da mi kaje dovolen li e ot novata fiesta 2006,zashtoto moita q vzeh predi 7 meseca i ve4e dade defekt shte mi smenqt cqloto tablo!!!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
-
- потребител
FORD FIESTA 2006
Ами там където ми отчита колко километра мога да измина с дадено гориво не ги отчита правелно, промерно зареда за ...лв.бензин и при всяко палене ми дава различни цифри и то с доста голяма разлика,без да съм изминала никакви километри!!
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
и какво казаха от мото пфое, при мен 1 път ми се случи така, но бях паркирал накриво и подозирам, че е от товаslavina написа:Ами там където ми отчита колко километра мога да измина с дадено гориво не ги отчита правелно, промерно зареда за ...лв.бензин и при всяко палене ми дава различни цифри и то с доста голяма разлика,без да съм изминала никакви километри!!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
-
- потребител
FORD FIESTA 2006
Лощото е че не ми се случи само веднъж,веднъж дори бях спряла на стоп и в момента в които дадох на 1-ва от 150 километрите станаха над 200,ходих във Moto phoe и там ми казаха че проблема е в таблото и така другата седмица ще ми го сменят,да се надявам че това ще е единствения проблем които ще ми създаде тази кола!
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
е, ще го оправят, не се притеснявай, то за това се дават 2 години гаранцияslavina написа:Лощото е че не ми се случи само веднъж,веднъж дори бях спряла на стоп и в момента в които дадох на 1-ва от 150 километрите станаха над 200,ходих във Moto phoe и там ми казаха че проблема е в таблото и така другата седмица ще ми го сменят,да се надявам че това ще е единствения проблем които ще ми създаде тази кола!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.