Относно автоаларма
-
- потребител
- Регистриран: 27 фев 2007, 10:40
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3 mi '94г.
- Status: Извън линия
Относно автоаларма
Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Re: Относно автоаларма
аларма може да си вземеш на Илиенци в Topspeed аз оттам си взех е ефтинка за 52 лева е мойтаbaligo написа:Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.

пс:ти откаде си квартал ?
-
- потребител
- Регистриран: 27 фев 2007, 10:40
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3 mi '94г.
МерсиFordSierra1.6L написа:аларма може да си вземеш на Илиенци в Topspeed аз оттам си взех е ефтинка за 52 лева е мойтаbaligo написа:Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.има много там и по 200 и по 300 лева с пейджъри с незнам си кво ....а относно монтажа зависи от алармата и от колата ..... но някаде около 40-50-60 лева е монтажа но направо отиваш при жичкаджията и ти казва колко иска за да ти върже въпросната аларма !!
Овча Купелпс:ти откаде си квартал ?
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Много хвалят алармите Valcor, виж този адрес http://www.lesi-bg.com/bg/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; , обаче най-евтината е 140 лв без монтажа, но е с доживотна гаранция. Ако ти трябва за автокаско не се набутвай, а слагай най-евтината която намериш.

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
ми мога да ти кажа в люлин имам познат дето има сервиз за музика и аларми и ще ти вземе евтинко според зависи алармата ...даже и при него има аларми с монтаж но по добре си я вземи от другаде от магазин и да ти я сложат -по евтино е няма да те лъжаbaligo написа:МерсиFordSierra1.6L написа:аларма може да си вземеш на Илиенци в Topspeed аз оттам си взех е ефтинка за 52 лева е мойтаbaligo написа:Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.има много там и по 200 и по 300 лева с пейджъри с незнам си кво ....а относно монтажа зависи от алармата и от колата ..... но някаде около 40-50-60 лева е монтажа но направо отиваш при жичкаджията и ти казва колко иска за да ти върже въпросната аларма !!
Овча Купелпс:ти откаде си квартал ?