Относно автоаларма

Какво, къде и как мога да намеря? Справочник на Форд Фена.
Отговори
baligo
потребител
потребител
Регистриран: 27 фев 2007, 10:40
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3 mi '94г.
Status: Извън линия

Относно автоаларма

Мнение от baligo » 01 апр 2007, 09:39

Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Re: Относно автоаларма

Мнение от FordSierra1.6L » 01 апр 2007, 10:01

baligo написа:Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.
аларма може да си вземеш на Илиенци в Topspeed аз оттам си взех е ефтинка за 52 лева е мойта :) има много там и по 200 и по 300 лева с пейджъри с незнам си кво ....а относно монтажа зависи от алармата и от колата ..... но някаде около 40-50-60 лева е монтажа но направо отиваш при жичкаджията и ти казва колко иска за да ти върже въпросната аларма !!
пс:ти откаде си квартал ?

baligo
потребител
потребител
Регистриран: 27 фев 2007, 10:40
Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3 mi '94г.

Мнение от baligo » 01 апр 2007, 10:21

FordSierra1.6L написа:
baligo написа:Искам да попитам къде мога да закупя качествена автоаларма и къде и колко ще ми струва монтажа й.
аларма може да си вземеш на Илиенци в Topspeed аз оттам си взех е ефтинка за 52 лева е мойта :) има много там и по 200 и по 300 лева с пейджъри с незнам си кво ....а относно монтажа зависи от алармата и от колата ..... но някаде около 40-50-60 лева е монтажа но направо отиваш при жичкаджията и ти казва колко иска за да ти върже въпросната аларма !!
Мерси

Овча Купел

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 01 апр 2007, 15:47

Много хвалят алармите Valcor, виж този адрес http://www.lesi-bg.com/bg/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; , обаче най-евтината е 140 лв без монтажа, но е с доживотна гаранция. Ако ти трябва за автокаско не се набутвай, а слагай най-евтината която намериш.
Изображение

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 01 апр 2007, 18:08

baligo написа:
FordSierra1.6L написа:
Мерси

Овча Купел
ми мога да ти кажа в люлин имам познат дето има сервиз за музика и аларми и ще ти вземе евтинко според зависи алармата ...даже и при него има аларми с монтаж но по добре си я вземи от другаде от магазин и да ти я сложат -по евтино е няма да те лъжа :) пък ако земеш аларма свирни и ще те заведа да ти я вържат за ква кола става въпрос.......а относно какви функции искаш да има алармата ???а и както каза колегата ако е за автокаско там искат само да пищи друго не ти трябва....

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002

Мнение от b2d » 15 апр 2007, 20:25

Търси се автоалармаджия района Ломско шосе или бул. Христо Ботев който да може да оправи или смени оригиналното дистанционно на фабричната аларма... на Мондео? Оферти?

Отговори

Върни се в “АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ”